Alles over jouw harige vriend

Jouw labradoodle puppy zindelijk maken.

Het is de schrik van ieder nieuw hondenbaasje. Hoe maak je je puppy zindelijk? Gelukkig gaat dit tegenwoordig een stuk makkelijker met allerlei hulpmiddelen. Op internet staan honderden manier om je hondje te trainen. Maar welke manier past bij jou?

Onze mini labradoodle zindelijk maken was voor ons ook even zoeken. Natuurlijk is het vaak mis gegaan met zo’n pup, maar dat was snel voorbij. Er bestaan speciale zindelijkheidstraining pads. Deze hebben ons wel echt geholpen.

Labradoodle zindelijk maken

Puppy Training Pads

Deze super absorberende pads zijn ideaal als je bezig bent jouw pup zindelijk te maken. De pads hebben een speciaal toegevoegde geur die ervoor zorgt dat het extra aantrekkelijk is voor de pup op de pad te plassen.

Door de absorberende en vasthoudende laag blijft jouw vloer droog en worden vieze geurtjes direct gevangen gehouden in de pads. Zo wordt het trainen van jouw pup kinderspel!

Wij kopen onze puppy-pads altijd gewoon op Bol.com. We kunnen ze namelijk maar moeilijk bij supermarkten vinden, en bij dierenwikels zijn ze altijd duurder. En bij bol heb je:

  • Gratis verzending door bol.com
  • Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Onze puppy (nu 10 weken oud en 2 weken bij ons) was al heel snel aangetrokken tot de matjes en doet ook bijna al haar behoeftes op het matje. Ze is niet zo groot en kan ongeveer 3 tot 4 plasjes kwijt op het matje voor we hem moeten vervangen, dus de matjes gaan nog een lange tijd mee ook! Haar drolletjes rapen we op van het matje af zodat deze wat langer mee gaat, maar dit is onze keuze. Wij zijn heel blij met het matje, we hoeven vrijwel nooit te dweilen en door het matje langzaamaan te verplaatsen naar de deur, leert onze pup ook om richting de deur te lopen voor haar behoeftes!

Janiek Verbiesen uit Zwolle op bol.com

Deze puppy-pads zijn helemaal handig als je hondje alleen moet blijven. Wil je hier meer over weten? We hebben een artikel geschreven: Kan een labradoodle goed alleen zijn? En daarnaast hebben we 5 tips oms jouw hondje te leren om alleen te zijn.

Labradoodle zindelijk maken

Wij zijn niet de enige met positieve ervaringen aan de puppy-pads. Ik raad je zeker aan om deze ook eens te proberen.

Koop jouw puppy-pads hier!

Heel makkelijk in gebruik. Leg het neer waar je pupgtaag zijn behoefte doet en hij gaat er vanzelf op zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat je hondje niet zindelijk wordt dat is een kwestie van regelmatig uitlaten.

Onze pup is nu 5 maanden het houdt het ’s nachts meestal droog af en toe nog een plasje maar netjes op het matje. Echt een aanrader.

Nienke op bol.com

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *