Alles over jouw harige vriend

Wat is de beste mand voor jouw labradoodle?

Een mand voor een hond is erg belangrijk. Net als een goed matras voor mensen belangrijk is voor mensen, moet een hondje lekker kunnen liggen. Het is belangrijk dat een labradoodle niet op de grond hoeft te liggen, of op een te harde bank bijvoorbeeld. Niet alleen is dit niet goed voor de gewrichten van jouw labradoodle, ook wordt hij hier ongelukkig van. Onze labradoodle is enorm blij met zijn trixie mandje. Daarom raad ik je deze aan.

De Trixie mand

Waardering: 5 uit 5.

Deze mand heeft een bijzondere werking. De speciale polyestervlies vulling weerkaatst de lichaamswarmte van uw hond. Dit zorgt voor een warm plekje dat erg aangenaam is voor jouw labradoodle.

De mand is 65 cm x 50 cm. Hier past elke labradoodle goed in. Het zachte kussen, in combinatie met de bijzondere vulling gegarandeerd het warmste plekje in huis. De onderkant heeft anti-slip, zo blijft hij goed op zijn plek liggen.

Deze hondenmand staat verrassend goed in bijna elk interieur. Onze labradoodle is er dol op en je kunt deze mand zonder verzendkosten bestellen.


Bestel jouw labradoodle hondemand

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *