Alles over jouw harige vriend

De 3 leukste labradoodle speeltjes

Een labradoodle is een erg energieke hond. Ze zijn erg speels en hebben veel aandacht nodig. Een goede manier om heb die energie te kunnen laten uiten is door middel van spelletjes. Dit kan voor hem heel simpel een stok uit het bos zijn, maar er zijn leukere oplossingen. Wij hebben de 3 leukste labradoodle speeltjes voor je op een rijtje gezet.

Nummer 1, een activity flip board

Dit spelletje is een leuke uitdaging voor jouw hondje. De bedoeling is dat je een snoepje in het bord verstopt. Door aan de knoppen te schuiven kan jou hond bij het snoepje komen. Jouw hondje zal na een tijdje het spelletje wel door hebben, maar toch blijft het leuk om hem te zien spelen.
Dit is een voorbeeld spelletje, als je even veder kijkt zie je dit spelletje in veel verschillende vormen en kleuren. Er zit altijd wel een leuke bij!


Nummer 2, 12-delige speelgoed set

Wil jij in een keer klaar zijn? dan is deze set ideaal! Met deze set heeft jouw hondje eigenlijk alles wat hij nodig heeft. Een knuffeltje, een bal en kauwspeeltjes. Het fijne aan deze set is dat er altijd wel iets tussen zit wat jouw hondje geweldig vind.


Nummer 3, de ballenwerper

Veruit het simpelste speelgoed dat momenteel verkrijgbaar is, is de ballenwerper. Dit is ook zeker het goedkoopste speeltje dat verkrijgbaar is. De ballenwerper is niet alleen leuk voor je labradoodle, maar ook voor jou. Het gooien gaat namelijk echt heel makkelijk. Zeker een aanrader want elk hondje vind dit leuk!


Al deze producten zijn verkrijgbaar op Bol.com met gratis verzending en snelle levering.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *